• Bak 10 CupCakes

    De opdracht voor de eerste week is:

    BAK 10 CUPCAKES

    De Cupcakes moeten volledig eetbaar zijn. De volgende ingrediënten mogen verwerkt worden in het werkstuk: marsepein, fondant, crème, modellingpaste, gumpaste, flowerpaste, chocolade of modelling chocolate, royal icing, pipinggel, geblazen suiker of een andere techniek met suiker. Stutten in de cupcakes mag met sugarsticks, chocoladesticks of spaghetti.

    In deze categorie wordt er naast het uiterlijk van de cupcakes ook gekeken naar de totale presentatie.

    Beoordeling: (met gast jury-lid: Kelly Vogels van Cakelly)

    • * Technieken
    • * Orginaliteit
    • * Algehele indruk (afwerking)

    INLEVER DATUM

    Van de 10 cupcakes die je bakt lever je de 3 beste in op Zondag 24 januari 2021. De andere 7 kun je weggeven aan iemand die iets lekkers verdient!

  • Bak Koekjes

    De opdracht voor de tweede week is:

    BAK KOEKJES

    Koekjes

    De koekjes moeten volledig eetbaar zijn. Daarnaast mogen de volgende ingrediënten verwerkt worden: marsepein, fondant, royal icing, modellingpaste, gumpaste, flowerpaste, chocolade of modelling chocolate, pipinggel, geblazen suiker. Stutten in de koekjes mag met sugarsticks, chocoladesticks of spaghetti.

    Beoordeling:

    • Technieken – Welke zijn er toegepast en hoe?
    • Orginaliteit
    • Algehele indruk (afwerking)
    • Smaak

    INLEVER DATUM

    Van de koekjes die je bakt lever je de 3 beste in op Zondag 31 januari 2021. 

  • Bak de lekkerste worstenbroodjes

    De opdracht voor de tweede week is:

    Bak worstenbroodjes

    Worstenbroodjes

    De worstenbroodjes moeten volledig eetbaar zijn. 

    Beoordeling:

    • Technieken – Welke zijn er toegepast en hoe?
    • Orginaliteit
    • Algehele indruk (afwerking)
    • Smaak

    INLEVER DATUM

    Van de koekjes die je bakt lever je de 3 beste in op Zondag 07 februari 2021. 

  • Bak Gebakjes

    De opdracht voor de tweede week is:

    BAK GEBAKJES

    De gebakjes moeten volledig eetbaar zijn. Daarnaast mogen de volgende ingrediënten verwerkt worden: marsepein, fondant, royal icing, modellingpaste, gumpaste, flowerpaste, chocolade of modelling chocolate, pipinggel, geblazen suiker. Stutten in de gebakjes mag met sugarsticks, chocoladesticks of spaghetti.

    Beoordeling:

    • Orginaliteit
    • Algehele indruk (afwerking/uiterlijk)
    • Smaak

    INLEVER DATUM

    Van de gebakjes die je bakt lever je de 2 beste in op Zondag 21 februari 2021. 

  • Broodjes

    De opdracht voor deze week is:

    BAK BROODJES

    De broodjes moeten volledig eetbaar zijn. Daarnaast mogen de volgende ingrediënten verwerkt worden: marsepein, fondant, royal icing, modellingpaste, gumpaste, flowerpaste, chocolade of modelling chocolate, pipinggel, geblazen suiker. Stutten in de broodjes mag met sugarsticks, chocoladesticks of spaghetti.

    Beoordeling:

    • Orginaliteit
    • Algehele indruk (afwerking/uiterlijk)
    • Smaak

    INLEVER DATUM

    Van de broodjes die je bakt lever je de 3 beste in op Zondag 28 februari 2021. 

  • Het reglement

    Regelement Ghemert Bakt

    Verklaring gebruikte termen: 

    Deelnemer: Persoon die zich heeft ingeschreven voor één of meerdere weken aan Ghemert Bakt. Personen die als jurylid fungeren en personeel van Heeren van Ghemert zijn uitgesloten van deelname.

    Jurylid: Een door de organisatie aangewezen persoon die de ingeleverde werkstukken beoordeeld op basis van door de organisatie vast gestelde criteria.

    Organisatie: Heeren van Ghemert.

    Werkstuk: Een ingeleverd item of items welke door de deelnemer zelf gemaakt is en door de organisatie ook als zodanig is te herkennen. Het werkstuk en onderdelen er van dienen eetbaar te zijn.

    Waardering: Werkstuk wordt beoordeeld op een aantal categorieën: Uiterlijk, smaak en originaliteit. Per categorie wordt een cijfer van 0 tot 10 gegeven. De Optelling van deze punten bepaalt je eind cijfer van de betreffende week. Eind waardering: Aan het einde van de periode (zodra de lockdown voor horeca wordt opgeheven) worden de punten van alle weken opgeteld. De 5 deelnemers met de hoogste scoren worden uitgenodigd om een master-piece in te leveren. Hieruit volgt de uiteindelijke winnaar.

      Algemene regels voor een goed verloop:

    • Inschrijven doe je één keer voor alle weken. Later aanhaken is geen probleem. Je kunt tot het einde elke weet inschrijven en deelnemen vanaf die week.
    • Na ontvangst van je betaling en de bevestiging hiervan door Ghemert bakt is je deelname definitief. Je ordernummer is je deelnemers nummer. Bewaar deze goed.
    • Na betaling is restitutie van het inschrijfgeld niet meer mogelijk.
    • Na ontvangt van je betaling ontvang je via de mail een deelnameformulier. Deze vul je in en print je uit. De afdruk lever je in met je baksel.
    • Voor een eerlijke beoordeling kan het nodig zijn dat de Jury het werkstuk aansnijdt of open maakt om te kijken of aan de wedstrijd voorschriften is voldaan.
    • Door je inschrijving ga je akkoord met de wedstrijdregels en deelname voorwaarden. Is een werkstuk niet in overeenstemming met de voorschriften, dan zal deze uit de wedstrijd worden gehaald. Teruggave van het inschrijfgeld is in geval van diskwalificatie niet mogelijk.

    Deelname aan de wedstrijd...

    1. is voor iedereen open en op eigen risico. Alleen Juryleden en personeel van Heeren van Ghemert zijn uitgesloten. De deelname is in alle weken op individuele basis.
    2. Je doet mee met een uniek werkstuk. Dit werkstuk mag niet eerder ergens anders al te zien zijn geweest. Van werkstukken die deelnemen mogen op geen enkel medium foto’s voorafgaand aan de wedstrijd worden getoond. Dit om een eerlijke wedstrijd mogelijk te maken.
    3. De organisatie bedenkt iedere week een ander thema, werkstukken die duidelijk het thema hebben verwerkt krijgen hiervoor extra punten van de organisatie. Deze punten tellen mee in de totale Jury beoordeling.
    4. Bij deelname geef je automatisch toestemming aan derden om (delen van) je ontwerp te fotograferen. Je bent je er dan ook van bewust dat dit ontwerp door anderen gebruikt kan worden en dat Heeren van Ghemert of haar leden hiervoor niet verantwoordelijk of aansprakelijk zijn. Bij deelname geef je de organisatie ook toestemming om foto’s van je wedstrijdstuk, met naamsvermelding , te gebruiken voor promotie doeleinden.
    5. Deelname staat alleen open voor inwoners van de gemeente Gemert-Bakel.
    6. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor contanten.
    7. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

    8. Er kunnen geen rechten aan de uitslag worden ontleend.
    9. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
    10. Heeren van Ghemert behoudt het recht deelnemers te verwijderen bij overtreding van regels.

    Inleveren...

    gebeurt op eigen risico en volgens een vast inleverschema. Je ontvangt in de week voor de inleverdag (Zondag) een tijdslot waarin je je werkstuk inlevert. Het is niet mogelijk van dit schema af te wijken. Wel mag iemand anders het werkstuk voor jou afleveren, als daarbij het deelname formulier wordt ingeleverd.

    Transportschade geef je bij binnenkomst direct door aan de wedstrijdleiding.

  • De winnaar wint deze keukenmachine
    De eerste prijs is deze WMF keukenmachine ter waarde van € 450

scorebord:

  • Uitslag Cupcakes:

     

    Originaliteit

    Uiterlijk

    Smaak

     

    Deelnemer nr.

    score

    score

    score

    8781

    8,7

    9,2

    8,3

    26,2

    8763

    7,5

    8,0

    8,0

    23,5

    8765

    8,2

    8,0

    6,8

    23,0

    8743

    6,5

    8,2

    8,3

    23,0

    8924

    7,8

    7,5

    7,5

    22,8

    8789

    7,8

    7,8

    6,8

    22,5

    8902

    8,0

    7,8

    6,5

    22,3

    8863

    7,7

    7,8

    6,8

    22,3

    8878

    8,0

    7,8

    6,3

    22,2

    8803

    7,2

    8,0

    7,0

    22,2

    8893

    7,0

    7,8

    7,2

    22,0

    8884

    6,5

    7,7

    7,8

    22,0

    8940

    6,5

    7,0

    8,0

    21,5

    8770

    7,3

    7,2

    6,7

    21,2

    8994

    6,7

    7,0

    7,2

    20,8

    8793

    7,2

    7,0

    6,6

    20,7

    8905

    6,7

    7,2

    6,5

    20,3

    8746

    6,2

    7,3

    6,8

    20,3

    8882

    6,5

    6,2

    6,3

    19,0

    8752

    6,2

    6,3

    5,3

    17,8

    8910

     

     

     

     

    8889

     

     

     

     

    8750

     

     

     

     

     

     

     

     

     
  • Uitslagen koekjes

     

    Originaliteit

    Uiterlijk

    Smaak

     

    Deelnemer nr.

    gem. ronde 2

    8763

    9,7

    9,0

    8,0

    26,7

    8781

    9,3

    9,3

    7,9

    26,6

    8803

    9,4

    8,8

    7,4

    25,7

    8765

    7,8

    8,2

    8,4

    24,3

    9054

    7,8

    7,6

    8,5

    23,9

    8789

    7,4

    7,8

    7,7

    22,9

    8863

    7,1

    7,3

    8,0

    22,4

    8994

    8,5

    6,9

    6,9

    22,3

    8752

    6,8

    7,0

    8,3

    22,0

    8940

    6,2

    7,3

    8,3

    21,7

    8743

    6,3

    7,5

    7,5

    21,3

    8746

    8,2

    7,7

    5,1

    20,9

    8770

    6,8

    7,2

    6,8

    20,8

    9117

    6,1

    6,2

    7,8

    20,1

    8902

    6,5

    6,4

    7,1

    20,0

    8905

    6,0

    6,8

    6,8

    19,6

    8884

    7,1

    6,0

    6,1

    19,2

    8878

    5,8

    6,9

    6,3

    19,0

    8882

    6,0

    6,2

    6,8

    18,9

    8924

    6,3

    6,6

    5,7

    18,5

    8793

    6,2

    5,7

    6,2

    18,0

    8910

     

     

     

     

    8893

     

     

     

     

    8889

     

     

     

     

    8750

     

     

     

     
  • Worstenbroodjes

     

    Originaliteit

    Uiterlijk

    Smaak

    Totaal

    Deelnemer nr.

    Score

    Score

    Score

    gemiddelde

    8752

    8,0

    7,8

    8,2

    24,0

    8882

    7,3

    8,3

    8,2

    23,8

    8789

    7,2

    8,7

    7,3

    23,2

    8781

    9,0

    8,7

    4,5

    22,2

    9117

    9,2

    7,5

    5,2

    21,8

    8803

    9,3

    9,0

    3,3

    21,7

    8863

    7,8

    7,5

    6,0

    21,3

    8905

    7,8

    7,0

    5,8

    20,7

    8746

    7,7

    8,0

    4,8

    20,5

    8902

    7,0

    6,6

    6,8

    20,4

    8940

    6,7

    8,0

    4,8

    19,5

    8763

    7,2

    7,0

    5,2

    19,4

    8765

    7,0

    7,0

    5,3

    19,3

    8743

    7,0

    6,8

    5,3

    19,2

    8994

    6,3

    7,3

    5,0

    18,7

    8793

    7,0

    6,5

    4,7

    18,2

    8770

    6,3

    5,8

    3,3

    15,5

  • Worstenbroodjes

     

    Originaliteit

    Uiterlijk

    Smaak

    Totaal

    Deelnemer nr.

    Score

    Score

    Score

    gemiddelde

    9054

    8,7

    8,7

    8,5

    25,8

    8765

    8,7

    8,1

    8,7

    25,4

    8789

    8,5

    8,3

    8,5

    25,3

    8940

    7,9

    7,6

    8,8

    24,3

    8781

    8,3

    8,5

    7,3

    24,2

    8803

    7,8

    8,5

    7,5

    23,8

    8905

    8,2

    8,2

    7,2

    23,5

    8752

    8,0

    7,3

    7,4

    22,8

    8994

    7,6

    7,2

    8,0

    22,8

    8763

    8,0

    7,5

    6,8

    22,3

    8770

    7,7

    7,2

    7,4

    22,3

    8793

    7,7

    6,8

    6,8

    21,3

    9117

    6,8

    6,7

    7,7

    21,2

    8863

    7,4

    6,9

    6,5

    20,8

Scorebord
Brasserie / Check in:

Heeren van Ghemert
Ridderplein 37
5421 CX Gemert
Tel:+31 492 392 008
Mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kamers:

Heilige Geestlaan 2
5421 CA Gemert

Openingstijden:

I.v.m. COVID-19
tijdelijk gesloten

Hotel:

Check-in: op afspraak
Check-uit: voor 11.00

© Heeren van Ghemert 2020 Disclaimer - Privacy verklaring - Uniforme Voorwaarden